روغن نارگیل

جهت خرید تماس بگیرید - call for price

توضیحات

روغن نارگیل از قسمت خوراکی و سفید رنگ داخل میوه نارگیل استخراج می شود و طعم و عطر دلپذیری به غذاها می بخشد. روغن نارگیل در آشپزی وگان ها بسیار محبوب است و می تواند جایگزین لبنیات برای پخت شیرینی و دسرهای خامه ای شود.

روغن نارگیل نقطه دود و ماندگاری بالایی دارد و یکی از محبوب ترین ترکیبات برای تولید محصولات آرایشی- بهداشتی است. این روغن می تواند برای زیبایی و رفع مشکلات پوست و مو مورد استفاده قرار بگیرد و اثرات دارویی مثبت آن اثبات شده است.

این روغن طبیعی به دلیل داشتن مواد مغذی که ترکیبات فنلی نامیده می شوند تاحدودی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و حاوی ترکیب غیرمعمولی از اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط است که در سایر چربی های اشباع مشاهده نمی شود.

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن نارگیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *